Пъстра Великденска трапеза с Тракия Кабел

 

И тази година "Тракия Кабел" ще зарадва своите абонати с традиционната Великденска томбола - "Пъстра Великденска трапеза". В нея участват всички активни настоящи абонати на дружеството към датата на теглене на томболата, която тази година се пада на Разпети Петък - 18 април. Девет късметлии ще получат козунак и шарени боядисани яйца за Великден, а един ще вземе голямата награда - и половин печено агне.


Миналата година Пъстра Великденска трапеза събра овациите на старозагорци с това, че кабелният оператор не постави никакви допълнителни изисквания за участие в томболата, като по този начин даде равен шанс на всички свои абонати да получат вкусните подаръци преди празника. От дружеството потвърдиха, че нямат никакво намерение да променят вече създадената традиция и че отново ще заложат на възможността всеки техен действащ абонат от гр. Стара Загора към момента на теглене на томболата да спечели награда.


Пожелаваме на всички абонати на "Тракия Кабел" успех в томболата и да е сладка пъстрата Великденска трапеза и през 2014 година!

 

 

 

 

плащане с ePay


НОВИНИ