Коледна томбола на Тракия Кабел

Коледна томбола на Тракия Кабел

Спечели уикенд за двама край Банско!

1

Зимните дни крият своето очарование, а Тракия Кабел дава шанс на абонатите си да го открият, като участват в коледна томбола с награда уикенд за двама в хотел „Аспен Ризорт Голф, Ски и СПА“, край Банско. Трима участника ще спечелят по три месеца от избрания от тях абонаментен план като подарък, а десет други щастливци по един месец от избрания от тях абонаментен план.

В томболата могат да вземат участие всички абонати на „Тракия Кабел“ , които към датата на теглене на Томболата са заплатили месечния си абонамент за интернет и/или цифрова ТВ към Тракия Кабел за месец декември 2015 г. За всеки следващ предплатен месец, абонатът получава допълнителен талон за участие и увеличава шанса си за печалба.

Тегленето на наградите ще бъде извършено на 28.12.2015 г. в 13:00 ч. на касата на „Тракия Кабел“ ООД, на адрес „Цар Симеон Велики“ № 158.

То ще бъде на случаен принцип измежду участниците в томболата, чрез теглене на талони, попълнени предварително от тях. Резултатите от тегленето на наградите ще се констатират от комисия, съставена от представители на „Тракия Кабел“ ООД.

 

 

 

 

плащане с ePay


НОВИНИ